Hei igjen,
det har skjedd en liten endring på oddne.net den siste uken, men forhåpentligvis ser du ikke store forskjellen i forhold til tidligere 🙂 Den mest synlige endringen for deg er at oddne.net nå er blitt søkbart. Se søkefeltet i kolonnen til høyre. Også menyen på toppen av sidene har endret seg noe, men ikke betydelig. Vær oppmerksom på at noen linker kan ha endret seg, men så lenger du navigerer deg gjennom sidene mine skal du havne på rett plass.
Jeg har byttet publiseringsverktøy, fra Blogger til WordPress. Forhåpentligvis til det bedre for meg 😉 Håndtering av linker og spam i gjesteboken blir i alle fall lettere for meg.

Mer informasjon om WordPress finner du på wordpress.org hvis du vil finne ut mer om systemet.

Hvis du skulle finne feil eller mangler på sidene setter jeg pris på om du gir meg tilbakemelding om dette. Legg igjen en kommentar til denne artikkelen så skal jeg fikse evt. feil så snart som mulig. På forhånd takk.