Etter at jeg i den siste tiden har blitt sterkt plaget av spam i gjesteboken ble jeg tidligere i uken tvunget til å stoppe signering i den. Trist at ikke besøkende kan legge igjen en liten hilsen synes jeg, men når enkelte tar helt av og fyller gjesteboken med flere hundre innlegg med linker til diverse medisiner og annet ble jeg desverre tvunget til å stenge for en kortere periode.

Nå er heldigvis gjesteboken åpen igjen. (© Oddne Rasmussen)Men nå med krav om at du fyller ut en sikkerhetskode slik du kan se på bildet til venstre. Dette er en kort liten kode på fire tegn bestående av tall og bokstaver som blir automatisk generert når du leser i gjesteboken. Koden må du fylle inn i et lite felt før du kan signere gjesteboken, koden står rett over der du skal fylle den inn. Så det burde ikke skape for mye trøbbel 🙂

Håper at du tar deg tid til å signere gjesteboken min når du er innom her og at ikke spammerne får ta overhånd igjen.