(© Oddne Rasmussen)
Denne helgen har Rose og jeg vært på langhelg i Roma. Der har vi slappet av uten unger, de var hjemme med bestemor og bestefar som barnevakter 🙂 Vi har sett store deler av gamle Roma og også Vaticanet i løpet av dagene. (© Oddne Rasmussen) Vi «møtte» også paven. Utenfor et universitet i sentrum av Roma var det samlet en liten folkemengde som egentlig ikke visste hvorfor de sto der, men paven var inne på universitetet og hold tale. Etter at han var ferdig kom han ut og «hilste» på folket. Dette var høyst uventet. Å komme så nært paven, bare 4-5 meter, var overhode ikke en del av planen for helgen.

(© Oddne Rasmussen) Ved Trevi-fontenen kastet vi noen mynter i vannet, for hell og lykke. I tillegg møtte vi denne karen. Han tilbød seg å ta bilde av deg, for så å skrive det ut på sin «bærbare» Epson-skriver (som sikkert veier 3 kilo) i løpet av 3 minutter for 3€.
Alt i alt var dette en kjempehelg der vi kunne gjøre hva vi ville, spise god mat, se oss omkring og ha litt fri for oss selv 😉 Når i tillegg været var godt kan man overhode ikke klage 🙂