I dag oppgraderte jeg publiseringssystemet på oddne.net til WordPress versjon 2.1, har kjørt WordPress ganske lenge men nå var det på tide med en større oppgradering. Du som bruker av oddne.net skal i utgangspunktet ikke se noen forskjeller 😉 Malen som brukes til utseende er fortsatt den samme gamle.
Jeg bruker også linkhåndteringen til WordPress for Link-siden, men jeg har laget publiseringsdelen selv. Jeg bruker kun databasen til WordPress for lagring av linker, men de hadde virkelig skrevet om bruken av databasen for dette i den nye versjonen noe som førte til at jeg måtte skrive om min rutine for visning av linker og kategorier. Heldigvis var ikke databasekunnskapene alt for rustne og etter vel en time var Link-siden oppe å kjørte igjen. Burde vel egentlig ha testet den nye versjonen før jeg la den rett ut på nettet, men det er vel noe med skomakerns barn. Jeg driver jo lærer opp folk at testing er ekstremt viktig før man gjør ting i et produksjonsmiljø i min daglige jobb 🙂