( © Oddne Rasmussen )
Er du en av mange som bruker IntelliScreen på din iPhone? Nå kan du få norsk oversettelse av denne. Last ned oversettelsen, pakk den ut og overfør den til katalogen /private/var/mobile/Library/Intelliborn/ på din iPhone. Som du sikkert skjønner må du ha Jailbreak’et din iPhone før du kan bruke IntelliScreen. Den versjonen som er klar til nedlastning nå er 100% oppdatert for IntelliScreen 2.32 (siste versjon per 1. desember 2008).

Mer info om IntelliScreen finner du på IntelliBorn.com.

IntelliBorn har sagt at de skal inkludere oversettelsen i sin egen distribusjon av programvaren, men enn så lenge er den ikke kommet med. Hvis du tar i bruk den norske oversettelsen og finner feil vil jeg gjerne høre fra deg, send meg i så fall en epost til oddne(a)oddne.net

MERK: All bruk av oversettelsen er på eget ansvar, jeg kan ikke bli holdt ansvarlig for evt. feil som måtte oppstå med din iPhone