I september fjor var jeg på fototur sammen med en gjeng dyktige fotografer til Gressholmen i Oslofjorden og da tok Morten Prom et bilde av deriblant meg mens jeg drev og tok bilder. Dette bildet syntes jeg var så bra og morsomt at jeg spurten Morten om jeg kunne få bruke det som hovedelementet i en ny topp til oddne.net, noe han sa ja til 🙂 Så da var det bare å få produsert en ferdig topp som den jeg presenterer her i dag.

Resultatet ser du selvsagt øverst på denne siden. Den gamle toppen så forresten slik ut:

( Copyright © Oddne Rasmussen )

Og for de som har lurt; Ja, det er jeg som tar bilde i den gamle toppen også. Bildet er fra en høsttur til Trysil for mange år siden.

Det orginale bildet til den nye toppen finner du på Morten Proms Flickrside, tillegg kan du også kjøpe bilder fra Mortens fantastiske samling på mortenprom.no. Tusen takk for bildet, Morten!