I dag ble jeg ufordret av Morten Prom på Twitter om å lage en blogpost på Synsvinkel. Dette fordi jeg postet et bilde fra Lofoten tatt fra en liten fjelltopp og Morten ønsket å få samme bildet, men nærmere bebyggelse. Jeg mente at jeg ikke ville få noen fine bilder av Å i Lofoten fra samme vinkel lengre ned da husene i forgrunnen ville bli for dominerende. Nå etter at jeg har tatt totalt 5 bilder fra ca. samme vinkel, men i forskjellig høyde, tror jeg nok at jeg må endre meningen min.

Her er totalt fem bilder, dessverre er 4 av disse tatt i sterkt motlys, men det endrer ikke endringene i utstnitt og synsvinkel. Ingen av bildene er beskjært noe.

Her er et oversiktsbilde som viser hvor bildene er tatt. Det femte og siste bildet er tatt fra enden av moloen som du ser i alle bildene.

Bilde 1:

Bilde 2:

Bilde 3:

Bilde 4:

Bilde 5:

Hvilken synsvinkel synes du er best?