Min historie

Som du sikkert vet allerede så heter jeg Oddne Rasmussen. Jeg bor i Harstad sammen med Rose, våre to tvillinger, Martin og Thomas (født i 2004) og Christian (født i 2007). Jeg har også en eldre sønn, Bjørn-Eirik (født 1993), som bor i Tønsberg.

Jeg ble født i Harstad i 1971. I 1993 startet jeg på Narvik Ingeniørhøgskole, der jeg gikk Informasjonsteknologi-studie. Etter studiene i 1996 flyttet jeg til Oslo og startet å jobbe for Oracle. Etter 11 år i Oracle sluttet jeg sommeren 2007 for å starte i Norske Systemarkitekter. Etter omlag 15 år i Osloområdet flyttet jeg med familien hjem til Harstad igjen i starten av 2011 for å jobbe i Funn IT og senere Serit IT Partner. Nå jobber jeg med Oracle og andre databaser i Helse Nord IKT.

Min Internett-historie

Første gangen jeg logget på nettet var i 1993 når jeg startet på Narvik Ingeniørhøgskole. Siden da har jeg vært "online". Min første hjemmeside ble også til i ’93 og var tilgjengelig via skolens nettverk. Etter at jeg avsluttet skolen brukte jeg flere forskjellige gratis alternativer for lagring av hjemmesiden, men ble etter hvert lei av de lange adressene man alltid fikk. I 2000 kjøpte jeg mitt eget domene (oddne.net).

Den versjonen av oddne.net som du besøker nå er den 7. i rekken og den er basert på WordPress.

Hilsen
Oddne